Zdravím a děkuju že jste to sem postnul, je to neuvěřitelná paráda a obrovská invence, princip fungování /ladění, rychlost/ je překvapivě prostý, jediné co jsem nepochopil je jakým způsobem "nasune, nahrne" ta data do systému, resp. jak která FDD a HDD ví kdy a co zahrát, je to snad pomocí "děrového" kódu který čte nějaké zařízení? Protože věhlasný Wintergatan tenhle princip používá ale na rotační válec s uloženými informacemi....Díky za případné osvětlení...Nuxxx
Pozor na tohoto prodejce! Poté, co dostal dvě hodnocení (z nichž jedno je sice pozitivní, ale po jeho přečtení si uděláte obrázek sami), si založil nový profil a nyní inzeruje s čistým štítem.
Osobně bych takovýmu chytráčkovi minimálně zabanoval ten novej účet
podle mě je to tím, že ti, co zjistili, jak silný nástroj OP-1 ve skutečnosti je (x-typů syntéz, silná a hlavně originální efektovka, která díky vstupu může sloužit jako samostatný efektor, x druhů sekvenceru, recorder, sampler, perfektně zpracovaný display a díky tomu intuitivní ovládán´í atd atd...) a nenechali se zmást vizáží luxusní hračky - si ho prostě nechávají ...a jen občas se vyskytne někdo, kdo si s poměrně rozsáhlými možnostmi nástroje neporadí....já osobně ho mám 2 x plus k nim vždy Op-lab a je to pro mě ultimátní řešení třeba i pro ovládání a rozšíření možností práce s vintage analogy....tak držím pěsti ...a kdybych náhodou jeden z nich prodával (chystám se koncem roku otevřít jedno větší studio a 2 menší zredukovat) a byla ještě poptávka, dám vědět :) ...mmchdm tady je top10 syntaku JMJ a veSel se tam i OP-1 :) http://daily.redbullmusicacademy.com/2012/05/jarre-synth
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
RE: RE: DSI Mopho X4
15. 10. 2016 20:46
Odpovědět
pershing (29) / (0)