Neuklidnil, uz mi ponekolikate vyhrozuje fyzickou likvidaci, no hele ja u nej byl a ten byt je tak do hlavnich Zprav v televizi, to jste fakt nevideli ten bordel, on ma zaskladany vsechny mistnosti technikou kterou nasbiral nekde v Ekodvorech a ten smrad...no hruuuza! Ale asi mas pravdu s tim psem:-))
Právě mi telefonoval a takovou smršť výhružek a vulgarit jsem asi ještě neslyšel.
Ano, komentoval jsem prudké výkyvy cen u jeho inzerce, ale ta je už opravdu do očí bijící a můj komentář byl slušný.
A pokud inzerujete každý týden za jinou cenu s výkyvy pětimístné cifry, dá se prostě po čase očekávat, že si toho někdo povšimne a okomentuje to, na to tady ty komentáře přeci jen jsou. Po tomto telefonátu musí říct, že všechny recenze na jeho chování jsou 100% pravdivé a tento pán mdlého rozumu nemá mezi civilizovanými lidmi místo.
Ban by si zasloužil, já z toho mám legraci, ale slabší povaha by mohla mít zkažený den a o to na tomhle serveru snad nejde.
to Drex: hele Drexi, když Tě tady vidím, nic ve zlým, ale možná by ses mohl omluvit za to jak jsi tady šířil nepravdivé informace o předražených cenách u Kakaxy o midi a mafii a tak podobně, co myslíš... nebo to se ti zdá jako vpohodě?
Prosim adminy o nedkladny BAN tohodle agresivniho blazna. Jeho vyhruzky se stupnuji a premyslim i oznameni na PCR. Tohle hovado nema mezi slusnymi lidmi co delat. Jeho posledni mail mluvi za vse:
Rádoby inteligente běž do prdele smradlavé,a dej pokoj.Jsem ze specialní jednotky,pokud Ty toho nenechaš ,tak si tě opravdu najdu a nakoputi prdel .To si piš??????a nechci už o tobě nic vědět OK.Domluveno,Já mám tě taky dost strupe?????
Uz jsme ho 2x v minulosti zabanovali, dali jsme mu pak sanci do tretice.... ok, admin mu napise, aby se napriste zdrzel vulgarit a spamovani a soustredil se jen na inzerci a pokud to bude i nadale porusovat, budeme postupovat podle pravidel naseho serveru.... diky za info a at se dari!
Pan Ondracek opakovane bez zjavneho dovodu utoci, aj ked na jeho inzeraty nereagujete. Pred cca 2 rokmi mi opakovane na moj inzerat na predaj kariet na Roland U220 reagoval bez oslovenia, pozdravu a podpisu citujem "S tema cenama ses posral???"
Na com som sa pobavil a nereagoval, ale on vytrvalo pokracoval so spamovanim. Karty som nakoniec predal za inzerovanu sumu a inzerat stiahol. Pan ma evidentne problem a obtazuje systemovo a bez dovodu. Tiez sa pripajam k banu.
Prosim admina o zabanovani uzivatele Miloslav Ondracek. Jeho slovni vypady vuci ostatnim uzivatelum se jiz nedaji akceptovat. Po tom co jsem ho slusne pozadal aby se uklidnil a nenadaval mistnim uzivatelum ( smazany inzerat na predrazeny Dynacord ) me atakuje na mem soukromem mailu. Jeho slovni vypady na urovni prvoka nebo ameby jsou za hranici slusneho chovani a vadi nejen me , ale i dalsim slusnym uzivatelum. Dekuji.
to Drex: a není to třeba tím, že Kakaxa prodává pár a u thomana se jedná o jeden kus? "např.: Výborné monitory Presonus MTM Eris E66" je psáno v množném čísle, tak jestli není chyba někde jinde. Asi by to chtělo se optat přímo u zdroje, než hned vynášet soudy. Nevím... máte to ověřeno?
..je super, že je možné si vytvoriť na midi.cz aj VIP účet za 30 eury(na takúto dobrú stránku sa to aj patrí), no potom tí čo si dajú raz za uherák jeden-dva inzeráty na stenu (a neoplatí sa im vytvárať VIP účet, bo stačí 48h obnova postu) nič iné nerobia len sledujú tie super inzeráty celý rok stále dookola na prvých miestach.
A ako som povedal, (nemám nič proti kakaxovi - je to vtipný týpek jak som si čítal jeho profil na ich stránke) má tam vyššie ceny ako sú na Thomanne a ešte ku tomu MIDI DOPORUČUJE tak to už je cez.
Bodlo by aby si aj MIDI.CZ sledovalo odporučené inzeráty ak ich už raz označí, bo je to veľká pomoc pre inzerenta a neskúsený kupujúci môže zbytočne zaplatiť viac VIP inzerentovi ako keby kúpil nový gear, čo sa mi zdá nefér.
Nemyslim si ze by Kakaxa mel neprodejne repraky. Kdybych si neporidil Revealy tak od nej urcite nejake koupim. Naopak by to chtelo vic takovych uzivatelu jako je on. Proc tu krici ti , kteri neprispeji na chod midi.cz ani korunou? Vadi mi, ze tu stale nekdo nechape princip fungovani. Hezky to napsal Refuse. Ale s podvodnikem nicmoc neudelas. Zato s inzeratem normalniho shopu shovaneho z uzivatele , ktery ani nema VIP by snad neco slo. Par jich tu je a je to dle meho prasarna ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
DOEPFER DARK ENERGY II
28. 08. 2018 17:46
Odpovědět
djtranzy (42) / (0)
Spletl jsem si adaptéry bohužel.